نقد و بررسی
عینک واقعیت مجازی META QUEST 3 128GB- قابل استفاده بدون نیاز به کامپیوتر، کنسول یا گوشی هوشمند
- دارای دو کنترلر Touch Plus با تکنولوژی TruTouch
- رزولوشن 4K+ با تکنولوژی Infinite Display
- ظرفیت 128 گیگابایت
- فاقد گارانتی
Meta Quest 3 تعامل را به یک سطح دیگری ارتقا می دهد. به عنوان مثال با کمک فناوری Direct Touch می توانید بدون در دست گرفتن کنترل هم در تعامل با اشیاء محیط باشید. از طرف دیگر به لطف دو دوربین 4 مگاپیکسلی تمام رنگی و سنسورهای عمقی دقیقش گیمر را بیش از پیش درگیر با فضای محیط متاورس و بازی های آن می کند. علاوه بر این، متا کوئست 3 در مقایسه با نسخه قبلی خود، 40 درصد باریکتر شده است و بسیار راحتتر و بدون دردسر خاصی قابل استفاده است. این موضوع در خصوص کنترلرهای خوش دست و بسیار جذاب این محصول هم صدق می کند.
خودتان هم خوب می دانید که هدستهای واقعیت مجازی متنوعی در بازار وجود دارد. علاوه بر سخت افزار و راحتی کاربرد، یکی از مواردی که تفاوتها را رقم می زند پشتیبانی و بازیهای انحصاری است که برای پلتفرم مذکور استفاده می شوند. Meta Quest 3 علاوه بر این که از تمام بازی های Quest 2 پشتیبانی می کند، به صورت کاملاً اختصاصی برای Asgard’s Wrath 2، Assassin’s Creed Nexus VR، Ghostbusters VR و Powerwash Simulator بهینه شده است و به لطف سخت افزار قوی خود، یک تجربه کاملاً روان و بی نقص را ارائه می دهد. از طرفی خود زاکربرگ به دنبال عرضه بازیهای انحصاری متعددی برای این پلتفرم در طول زمان عرضه آن است.
یکی از اصلیترین موانع موجود بر سر راه موفقیت واقعیتهای مجازی، کمرنگ شدن مرز بین واقعیت پیرامونما و دنیای تکنولوژی است. این یعنی عموم مخاطبین بعد از تجربه با این محصولات، از واقعیات اطراف خود فاصله می گیرند و تقریباً نه واکنشی در قبال دارند و نه حتی کوچکترین آگاهی به رخدادهای اطراف! Meta Reality این فاصله و مرز بین واقعیت و فضای مجازی هدستها کمرنگ می شود. به قول زاکربرگ، حالا با یک دنیایی ترکیب شده از واقعیت و تکنولوژی روبرو هستیم. متا برای رسیدن به این دستاورد، از فناوریهای جالبی استفاده کرده است. آنها پیش از هر چیزی کیفیت پردازش رنگها را بیشتر کردهاند، از طرفی درک فضایی و آزادی عمل مخاطب برای سویچ بین واقعیت و فضای خود هدست به مراتب بیشتر شده است. این مورد پیش از این توسط محصولات تعاملی اپل هم معرفی شده بود اما می توان گفت بهترین و تکامل یافتهترین نوع آن را هدست شرکت متا به نمایش درآورده است. ناگفته نماند مخاطب می تواند با استفاده از فناوری AR یک محدوده خاص فیزیکی از اطرافش را برای هدست تعیین کند تا مشکلات و موانع موجود در محیط مورد استفاده کاملاً برطرف شود.
این روزها بیشترین رقابت هدستهای واقعیت مجازی بر سر وضوح نمایشگرهاست و تمامی شرکتها برای باقی ماندن در جنگ رقابت محکوم به پیشرفت در این زمینه هستند. همانطور که پیش از این هم پیش بینی می شد، Meta Quest 3 در زمینه نمایشگرهایش فراتر از انتظار عمل می کند و با رزولوشن 2064×2208 پیکسل در هر چشم خروجی معرکهای را بر روی صفحه LCD آن هم با کیفیت HDR دارد. در این بین نباید از تاثیری که لنزهای پنکیکی بر تواناییهای نمایشی این محصول غافل شد. نتیجه کار اما پیکسلهای پرتعداد، باکیفیت و بسیار طبیعی است که این محصول به تصویر می کشد تا در نهایت آن را در صدر لیست هدستهای واقعیت مجازی با نمایشگرهای مدعی دانست.
0دیدگاه